OpenSC - Security Research and Development Forum -

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Bug

  1. Post #1
    #1
    Senior Member BanneD's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Opensc
    Posts
    308
    Like (Stats)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Bug


    ^
    Forum = http://www.opensc.ws/home.html

    Please change it to http://www.opensc.ws/forum.html

    Thanks
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails bzq0vxj05r.png  

  2. Post #2
    #2
    Senior Member sami's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    H3ll
    Posts
    209
    Like (Stats)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    logo leads to home too

  3. Post #3
    #3
    Member Enzo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    UK, London.
    Posts
    78
    Like (Stats)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Thanks for letting us know

    Regards,
    Enzo

  4. Post #4
    #4
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    35
    Like (Stats)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I don't know if this has been mentioned before but half the forum button is hidden behind the search box and when you click on the forum button it comes to the front hiding half the search bar. My browser is google chrome.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •